Hundetræning

Hundetræning i Broager ridehal

Hundetræningen er foreløbigt udsat på ubestemt tid - nærmere info følger!

Mandag den 11. januar, kl. 1900

Sønderborg Jagtforening kan igen med stor glæde meddele, at det er lykkedes hundeudvalget under Sønderborg Jagtforening, at leje Broager Ridehal til 6 gange hundetræning, med start mandag d. 11. januar 2021 kl. 19:00.

Bemærk:
Hvalpetræning starter kl. 19:00 til kl. 20:00
Lydighed starter kl. 20:00 til kl. 21:00

Vi glæder os til at se dig og ikke mindst din hund til den efterspurgte hundetræning igennem vintermånederne.

Husk varmt tøj da der til tider kan være meget køligt i Ridehallen.
Vi starter træningen mandag den 11. januar, kl. 1900 og fortsætter de efterfølgende 5 mandage.

Træningen består af:
Hvalpetræning
Lydighedstræning

Vi mødes på Broager Rideskole, Broagervigvej 13, 6310 Broager.
Her er der introduktion og præsentation af trænerne og registrering af deltagerne. Herefter starter træningen med henblik på at få hundene placeret på de rigtige hold.

Faste trænere bliver:
Grethe Kraft Andersen
Jacob Kaufmann
Peter Jensen
Rene Jørgensen
Meik Lohmann
Herudover vil der blive lejlighedsvis hjælp fra øvrige trænere.

Pris for deltagelse er kr. 375,-
Deltagerprisen bedes overført til kontonummer: Reg. Nr.: 7257 kontonummer: 1435741
(Husk at anføre navn + hundetræning)

Evt. spørgsmål bedes rettet til Grethe, mobil 26359216 eller pr. mail: guthe.k@me.com